'FC Groninger-verdediger in winterstop al weg; vervanger in beeld'

0
'FC Groninger-verdediger in winterstop al weg; vervanger in beeld'

William Pomp denkt dat Deyovaisio Zeefuik al in de winterstop weggaat bij FC Groningen. Dat vertelt de FC Groningen-volger van het Dagblad van het Noorden. Tijdens de podcast wordt er ook nagedacht over de opvolger: Glenn Bijl.

"Over het algemeen is het een speler met heel veel potentie", vindt Pomp. "Bijl heeft een nieuw contract getekend bij FC Emmen, dus die zal niet voor een schappelijk prijsje weggaan. Tenzij er een gelimiteerde transfersom is afgesproken."

In de zomer wilde FC Groningen hem ook al overnemen. "Toen was er de discussie dat hij niet naar een club mocht met een begroting boven de 20 miljoen euro. Eigenlijk wil FC Emmen gewoon geen spelers verkopen aan FC Groningen."

De transfersom is volgens Pomp dus wel een dingetje. "FC Groningen zit natuurlijk niet in de situatie dat zij zomaar een behoorlijk bedrag kunnen neerleggen." Ook Zeefuik gaat volgens Pomp niet voor miljoenen euro's weg. "Met drie miljoen euro houdt het wel op. Voor een back van FC Groningen wordt niet zoveel betaald."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!