VIDEO | Samenvatting: FC Groningen verliest van FC Utrecht

0
VIDEO | Samenvatting: FC Groningen verliest van FC Utrecht

FC Groningen is zondag in eigen huis tegen een nederlaag aangelopen. Tegen FC Utrecht verloren de Groningers met 0-1 door een laat doelpunt van Bart Ramselaar. 

In het eerste kwartier kreeg FC Utrecht via Simon Gustafson de kans om de score te openen, maar wist Sergio Padt FC Groningen op de been te houden. Niet veel later was Vaclav Cerny nog dicht bij de openingstreffer. Pas vlak voor rust werd FC Groningen voor het eerst gevaarlijk via Ajdin Hrustic, die bal na een individuele actie net naast krulde. 

Na rust werd FC Groningen sterker en had Kaj Sierhuis de 1-0 op de schoen. De FC Groningen-spits zag zijn inzet echter gekeerd worden door Maarten Paes. Ook na het schot van Sierhuis was FC Groningen nog een keer dicht bij het doelpunt. 

De treffer viel echter aan de andere kant. Invaller Bart Ramselaar kan binnentikken uit een voorzet van Gyrano Kerk en schoot FC Groningen in de 81e minuut op een 0-1 voorsprong. In de slotfase ging FC Groningen nog op zoek naar de gelijkmaker, maar tevergeefs. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!