Matusiwa bekent: ''Ik snapte de uitleg van de trainer niet''

0
Matusiwa bekent: ''Ik snapte de uitleg van de trainer niet''

FC Groningen verdiende het vandaag om tegen FC Utrecht de drie punten te pakken. Dat is de conclusie van Azor Matusiwa. De speler van FC Groningen zag dat Bart Ramselaar namens de Domstedelingen vlak voor tijd de winnende 0-1 binnen wist te werken.

"Of wij het hadden verdiend om vandaag te winnen? Op basis van de tweede helft natuurlijk wel", aldus Matusiwa bij FOX Sports. "Voor rust hadden we weinig in te brengen, we hadden geen antwoord op hun spel. We spraken ook in de rust af om die eerste helft te vergeten. We lieten na rust zien hoe goed we kunnen voetballen, maar we kregen de deksel op de neus. Dat is zonde, ik denk niet dat het nodig was." 

Matusiwa kreeg tegen FC Utrecht zijn basisplaats weer terug. "Het is nooit leuk als je vanuit de basis naar de bank gaat. Als de speler dan een kans krijgt, moet hij het zelf laten zien en die kans pakken. Ik hoop dat ik me vandaag heb bewezen. Ik heb een uitleg gehad, daar moest ik het mee doen. Ik snapte de uitleg van de trainer niet. Wat die uitleg dan was? Daar gaan we het nu niet over hebben", besluit Matusiwa lachend. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!