Buijs ziet wedstrijd kantelen: ''Zag een Groningen zoals ik het graag zie''

0
Buijs ziet wedstrijd kantelen: ''Zag een Groningen zoals ik het graag zie''

Een wedstrijd met twee gezichten. Het blijft een gigantisch cliché, maar FC Groningen maakte het zondag mee. Voor rust had de formatie van Danny Buijs tegen FC Utrecht weinig te vertellen, na rust ging het stukken beter. Desondanks kreeg FC Groningen vlak voor tijd de deksel op de neus. 

"Over de eerste helft kan ik kort zijn, het was een heel slechte eerste helft van onze kant. We hadden een bepaald plan om Utrecht te bestrijden en daar kwam weinig van terecht. Utrecht had de controle over de wedstrijd op dat moment. Zonder dat we heel veel grote kansen hebben weggegeven", aldus Buijs. 

In de rust wisselde Buijs, waardoor het beter begon te lopen. "De tweede helft hebben we in ieder geval een Groningen gezien zoals ik het graag wil zien en ik had het gevoel dat de wedstrijd onze kant op zou vallen."

"We hadden een aantal mogelijkheden op een resultaat gehad en die hebben we niet afgemaakt. De kansen die je krijgt, moet je ook afronden. Des te pijnlijker is het dat de goal aan de andere kant valt, want ik vind dat we op basis van de tweede helft zeker een punt verdienden. Maar soms krijg je niet wat je verdient."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!