Kritiek op 'twijfelkont' Buijs: ''Door dat te zeggen, is het misgegaan''

0
Kritiek op 'twijfelkont' Buijs: ''Door dat te zeggen, is het misgegaan''

FC Groninger-volgers William Pomp en Stefan Bleeker zijn niet onder de indruk van FC Groningen. Sterker nog: de watchers hebben de nodige kritiek op Danny Buijs en zijn spelers.

"Het is één grote chaos, er is geen lijn in te ontdekken", vertelt Pomp, verslaggever van het Dagblad van het Noorden, in Erwin op Noord. Bleeker is het met hem eens. "Het was niet best. Ze kwamen totaal niet in duel. Het niveau was heel matig."

Bleeker gaat verder: "Het leek wel alsof Utrecht thuis speelde. Klap er gewoon eens op. Ga gewoon eens druk zetten naar voren, dat beloofde Buijs ook." Pomp zag wel wilskracht. "De wilskracht is er wel. Maar als je elke week weer het elftal verandert, dan wordt het lastig. Buijs maakt het te moeilijk. Spelers moeten ook nog begrijpen wat je wil."

"Hij heeft zijn hoofd in de strop gehangen door te zeggen: Memisevic, jij speelt altijd. Daar is het misgegaan. Vorige week was hij fit, dus moest hij nu beginnen. Het begon al eerder, die belofte. Eerder speelde hij samen met El Messaoudi op het middenveld, waardoor er elke vorm van creativiteit miste. En nu speelde hij dus in de verdediging omdat Te Wierik geblesseerd is."

"De vastigheden zijn ver te zoeken", vindt Bleeker. "Ik vroeg me echt af wat ze de afgelopen week op de training hebben gedaan." Buijs is volgens Pomp een twijfelkont. "Maar hij moet nu echt een harde keus maken tussen de drie verdedigers."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!