'FC Groningen toont belangstelling voor middenvelder Go Ahead Eagles' Kritiek op 'on-attractief spelend' FC Groningen: ''Zit niets in'' Te Wierik is klaar met 'gezeur': ''Ik zou het echt niet weten'' ''Te Wierik ontkent dat de overgang al in kannen en kruiken is'' BREAKING | 'Nog een verdediger vertrekt en tekent bij FC Utrecht'

VIDEO| Samenvatting: FC Groningen wint met ruime cijfers

( 0 reacties)
VIDEO| Samenvatting: FC Groningen wint met ruime cijfers

FC Groningen heeft zaterdagmiddag met 6-2 gewonnen van Rott Weiss Essen. De ploeg kwam al vroeg op voorsprong en bouwde na rust de score verder uit tegen de Duitsers.

Al in de zesde minuut was het 2-0 voor FC Groningen. De ploeg begon voortvarend aan de wedstrijd en kwam op voorsprong door Ramon Lundqvist en Joel Asoro. In de 20e minuut kwam Rott Weiss nog wel terug in de wedstrijd. En het werd zelfs 2-2. Een bijzonder knullig eigen doelpunt van Django Warmerdam zorgde voor de gelijkmaker.

Na rust was het wederom Groningen dat snel scoorde. Al in de 50e minuut was het weer 3-2 voor de Trots van het Noorden. Het was een doelpunt vanuit een scrimmage voor de goal. De Duitser Jan Luca Rumpf was de laatste die het aanraakte.

Toen Romano Postema in het veld kwam, ging het echt snel voor FC Groningen. De jongeling maakt de 2-4, de 2-5 en de 2-6 en zette daarmee de eindstand op het scorebord. Daarmee kan FC Groningen terugkijken op een goede afsluiter van het trainingskamp.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 18 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›