'FC Groningen toont belangstelling voor middenvelder Go Ahead Eagles' Kritiek op 'on-attractief spelend' FC Groningen: ''Zit niets in'' Te Wierik is klaar met 'gezeur': ''Ik zou het echt niet weten'' ''Te Wierik ontkent dat de overgang al in kannen en kruiken is'' BREAKING | 'Nog een verdediger vertrekt en tekent bij FC Utrecht'

Te Wierik ergert zich: ''Er stond in dat wij ons moesten schamen''

( 0 reacties)
Te Wierik ergert zich: ''Er stond in dat wij ons moesten schamen''

Mike te Wierik heeft een prima trainingskamp achter de rug. FC Groningen ging niet naar Spanje, Portugal of Qatar, maar de spelers en staf van de Groningers verbleven gewoon 'in de buurt'.

"Wij zaten in Horst, dat ligt tussen Marbella en Mallorca in, dus we zaten wel in de buurt", zegt Te Wierik met een knipoog. "Nee, ach, weet je, wij hebben het op zich prima gehad, maar natuurlijk heb ik ook wel zoiets van ik wil daar ook wel naartoe. Met alle respect, maar het is natuurlijk leuker om tegen Borussia Mönchengladbach of FSV Mainz 05 te voetballen dan tegen een Regionalligaclub, hoewel het absoluut geen amateurtjes zijn waar wij tegen gespeeld hebben."

Te Wierik ergerde zich aan het wedstrijdverslag van het Dagblad van het Noorden, na de verloren wedstrijd tegen SV Rödinghausen (0-2). "Er stond in dat wij ons moesten schamen, maar wij speelden de tweede helft met een elftal dat bij elkaar misschien vijftig eredivisiewedstrijden heeft gespeeld, terwijl we het wel over een tegenstander hebben met een spelersbegroting van drie miljoen euro. Dat is niet veel minder dan wij. Ik vond het onterecht", aldus de verdediger.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 18 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›