'FC Groningen toont belangstelling voor middenvelder Go Ahead Eagles' Kritiek op 'on-attractief spelend' FC Groningen: ''Zit niets in'' Te Wierik is klaar met 'gezeur': ''Ik zou het echt niet weten'' ''Te Wierik ontkent dat de overgang al in kannen en kruiken is'' BREAKING | 'Nog een verdediger vertrekt en tekent bij FC Utrecht'

Te Wierik bevestigt interesse FC Twente: ''Laat het aan hen over''

( 0 reacties)
Te Wierik bevestigt interesse FC Twente: ''Laat het aan hen over''

Mike te Wierik heeft de belangstelling van FC Twente bevestigd. De verdediger van FC Groningen staat naar verluidt op het verlanglijstje van de Enschedese club, dat dus blijkt te kloppen.

De 27-jarige mandekker laat weten dat er ook buitenlandse clubs azen op zijn handtekening, maar dat een langer verblijf bij FC Groningen eveneens tot de opties behoort. "Verder laat ik het vooral over aan mijn zaakwaarnemers, zodat ik me vooral op voetbal kan concentreren", zegt Te Wierik in gesprek met het Dagblad van het Noorden.

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus zegt vooralsnog niets te weten van de interesse van FC Twente in Te Wierik. "Ik krijg de hele dag veel telefoontjes over tal van spelers en kan en wil niet op alle geruchten ingaan, maar ik weet niets van serieuze belangstelling van FC Twente voor Mike te Wierik", vult hij tot slot aan.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 18 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›