Fledderus legt uit: ''Besloten in gesprek te gaan over een transfer''

0
Fledderus legt uit: ''Besloten in gesprek te gaan over een transfer''

Ondanks dat Charlison Benschop afgelopen zomer nog een tweejarig contract tekende bij FC Groningen, vertrekt hij per direct naar Cyprus. Apollon Limassol is de nieuwe werkgever van de 30-jarige spits.

"Charlison kwam afgelopen zomer met bepaalde verwachtingen naar Groningen. Hoewel hij zeker een aandeel heeft gehad binnen het team in de eerste seizoenshelft, hebben wij na een half jaar met elkaar ook geconcludeerd dat het niet is geworden wat beide partijen ervan hadden verwacht", licht technisch directeur Mark-Jan Fledderus de transfer toe.

En toen kwam Apollon Limassol. "Toen hebben wij dan ook besloten in gesprek te gaan over een transfer. Met Kaj Sierhuis en Joel Asoro hebben wij jonge en talentvolle spitsen binnen de eerste selectie en daarnaast klopt jeugdinternational Romano Postema nadrukkelijk op de deur", luidt het vervolg op het digitale thuis van de club.

Volgens Fledderus is het niet per se een aderlating. "Met het vertrek van Benschop is er voor alle drie de spitsen nog meer ruimte om zich nog verder te ontwikkelen, hetgeen wij een belangrijk uitgangspunt vinden bij FC Groningen", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›