'FC Groningen toont belangstelling voor middenvelder Go Ahead Eagles' Kritiek op 'on-attractief spelend' FC Groningen: ''Zit niets in'' Te Wierik is klaar met 'gezeur': ''Ik zou het echt niet weten'' ''Te Wierik ontkent dat de overgang al in kannen en kruiken is'' BREAKING | 'Nog een verdediger vertrekt en tekent bij FC Utrecht'

Fledderus over transfer Memisevic: ''Dat is niet interessant voor ons''

( 0 reacties)
Fledderus over transfer Memisevic: ''Dat is niet interessant voor ons''

Bij FC Groningen was er de afgelopen week veel nieuws over uitgaande transfers. Een daarvan, Charlison Benschop, is afgerond. Voor de rest is er nog geen duidelijkheid, maar de transfermarkt is nog niet gesloten.

AEK Athene zou Samir Memisevic graag willen overnemen. "Ze willen Samir huren met een optie tot koop in de zomer", zegt technisch directeur Mark-Jan Fledderus tegen Voetbal International. "Dat is niet interessant voor ons."

"Wij hoeven niet te verkopen, Samir ligt vast tot de zomer van 2021 en is een heel belangrijke speler voor ons. Een vertrek is op dit moment dus niet aan de orde." Doordat de Griekse club in financiële problemen verkeert, kunnen ze verdediger nu nog niet kopen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 18 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›