Buijs: ''Bleef liever thuis dan dat ik mensen onder ogen moest komen'' VIDEO | Hateboer van groot belang met twee goals in Champions League Buijs blikt terug: ''Wat dat betreft had ik geluk met de directie'' 'Harde klappen' voor Gall: ''Heb het Buijs nooit kwalijk genomen'' Buijs: ''Als ik zeg dat het klopt, krijg je die verhalen weer''

BREAKING | 'Nog een verdediger vertrekt en tekent bij FC Utrecht'

( 0 reacties)
BREAKING | 'Nog een verdediger vertrekt en tekent bij FC Utrecht'

FC Groningen heeft na het verlies van Mike te Wierik nog één verdediger verloren. Django Warmerdam vertrekt naar FC Utrecht. De linksback, die ook als middenvelder kan fungeren, komt transfervrij over van de noordelingen.

De linkervleugelspeler heeft nog een contract tot het einde van het seizoen bij FC Groningen en lijkt dit ook uit te dienen. Warmerdam kan een contract voor vier seizoenen tekenen bij FC Utrecht, dat meldt De Telegraaf.

Warmerdam is dit seizoen bezig met zijn derde seizoen bij de Trots van het Noorden. De verdediger is niet de enige speler, die in de zomer lijkt te vertrekken bij FC Groningen. Ook Mike te Wierik lijkt op weg naar de uitgang.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 22 februari 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›