'Te Wierik ontkent dat de overgang al in kannen en kruiken is''

De Telegraaf bracht donderdagavond het bericht naar buiten dat Mike te Wierik na dit seizoen transfervrij de overstap maakt van FC Groningen naar FC Twente. Volgens Tijmen van Wissing, verslaggever van RTV Oost, is het echter nog niet zo ver. 

"Mike te Wierik zelf ontkent dat de overgang naar FC Twente al in kannen en kruiken is. Afwachten dus", laat de clubwatcher weten via Twitter. De centrumverdediger zou een contract voor twee seizoenen, met een optie voor nog een jaar, kunnen tekenen bij de club uit Enschede.

Volgens Stef de Bont 'klopt' het bericht van de Telegraaf wel, maar hij lijkt daarmee te doelen op de overgang van Django Warmerdam. Saillant detail is overigens dat zaterdag de wedstrijd tussen FC Twente en FC Groningen op het programma staat. Het duel in de Grolsch Veste begint om 19:45 uur. 

Mike te Wierik zelf ontkent dat de overgang naar #fctwente al in kannen en kruiken is. Afwachten dus

— Tijmen van Wissing (@vanwissing) January 16, 2020

Even wat rondgebeld, bericht van de Telegraaf-collega’s klopt. Django Warmerdam kan deze zomer een meerjarig contract tekenen bij FC Utrecht. Slim ingespeeld op zijn transfervrije status. Dadelijk meer op https://t.co/NJP9XBh8Hf

— Stef de Bont (@stefdebont_vi) January 16, 2020

Lees meer:
0 reacties