Eredivisieclubs scharen zich achter Ajax en willen seizoen zien stoppen Stopzetten Eredivisie kan FC Groningen bijna vijf ton kosten ''Voor een club als FC Groningen ligt het allemaal wat makkelijker'' ''In Groningen staat de deur voor de jeugd wagenwijd open'' FC Groningen kampioen van Nederland bij meer goals van duo

Van Seumeren: ''Voor ons belangrijk wat FC Groningen gaat doen''

0
Van Seumeren: ''Voor ons belangrijk wat FC Groningen gaat doen''

FC Utrecht hoopt definitief aan te haken bij de subtop in Nederland. Onder leiding van clubeigenaar Frans van Seumeren hebben de Domstedelingen flinke stappen gemaakt. De voetbalwereld blijft echter onzeker, weet de bestuurder.

"Ajax en PSV zijn in principe weg. Maar Feyenoord is kwetsbaar. Wat gaan ze doen?", vraagt Van Seumeren zich af in Voetbal International. "AZ is een voorbeeld voor mij en Twente blijft, hoe je het wendt of keert, een grote club. Ze hebben een enorme schuld, maar wel dertigduizend toeschouwers en betrokken ondernemers. Twente zal op de deur gaan kloppen."

"Vitesse heb je dan nog, maar die zie ik op de langere termijn niet als een dreiging", vervolgt Van Seumeren. "Ik denk dat de Russen het een keer zat worden. Belangrijk is voor ons wat Groningen en Heerenveen doen. Fantastisch mooie clubs. Gaan zij toch zoeken naar externe investeerders? Dan zie ik ze als concurrent. Doen ze dat niet, dan gaan ze de reis niet redden."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!