Gudde: ''Gevoel dat ze niet weten dat wij veel minder kunnen uitgeven''

0
Gudde: ''Gevoel dat ze niet weten dat wij veel minder kunnen uitgeven''

Wouter Gudde, technisch directeur bij FC Groningen, denkt dat FC Groningen-fans een ander beeld hebben bij de financiële situatie van de Trots van het Noorden. Hij ziet een groot verschil bij de club van Frans van Seumeren bijvoorbeeld.

"Ik heb het gevoel dat men de realiteit enigszins uit het oog is verloren en men niet weet dat wij veel minder geld kunnen uitgeven dan AZ, Vitesse en FC Utrecht", zegt Gudde in een uitgebreid interview met Voetbal International.

Van Seumeren verkocht aandelen en dat heeft goed uitgepakt, ziet ook Gudde. "Ik ben het op dit moment niet eens met Frans. FC Utrecht heeft in mijn ogen veel geluk met hem. Er zijn meer slechte dan goede voorbeelden van clubs die in slechte tijden hun aandelen hebben verkocht. Ook in ons land."

"Frans van Seumeren is de uitzondering die de regel bevestigt. Je kan het verkopen, maar hoe zit het dan met de zeggenschap? Wat is de visie die erachter zit? Ik vind dat we eerst moeten kijken naar wat we zelf beter kunnen doen", aldus Gudde.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 25 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›