Hrustic blij: ''Geweldig dat de supporters mijn naam scanderen''

0
Hrustic blij: ''Geweldig dat de supporters mijn naam scanderen''

Ajdin Hrustic werd tegen Ajax nog uitgefloten door de FC Groningen-supporters, maar de afgelopen twee weken is hij weer helemaal terug bij de Trots van het Noorden. De aanvaller voelt het vertrouwen groeien.

"Het is een geweldig gevoel om de steun te voelen van het stadion, van mijn medespelers en van de technische staf. Ik had er vertrouwen in en ik denk dat je dat terug hebt gezien op het veld. Ik heb genoten van deze wedstrijd. Wat gebeurd is, is gebeurd. Ik zie het positief. Ik ben overstelpt met berichtjes na die wedstrijd tegen Ajax. Alleen op Instagram al iets van vijfhonderd, veelal steunbetuigingen. Dat heeft me enorm goed gedaan", zegt een blije Hrustic in gesprek met het Dagblad van het Noorden.

Volgens Hrustic was de wedstrijd tegen Vitesse niet een eendagsvlieg. "Ik denk dat ik vorige week tegen PEC al goed inviel, al was het maar voor een half uur en verloren we jammer genoeg met 1-0. Maar ook toen hoorde ik na afloop vanuit het uitvak de supporters mijn naam scanderen. Dat was geweldig. Ik voelde de waardering en dat was wederzijds."

Tegen Vitesse hadden de supporters zelfs een spandoek voor hem gemaakt. "Dat supporters dat doen, betekent veel voor me. Ik heb mezelf helemaal leeggespeeld tegen Vitesse, heb gerend, geknokt, voor het team, voor mezelf, voor de fans. Wat geweest is, is geweest. Een gesloten boek. Nu ben ik gelukkig, kan ik weer lachen. Ik zeg niet dat het gemakkelijk was. Ik ben een emotioneel persoon met een hart dat geraakt kan worden", besluit Hrustic.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 25 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›