'Harde klappen' voor Gall: ''Heb het Buijs nooit kwalijk genomen'' Buijs: ''Als ik zeg dat het klopt, krijg je die verhalen weer'' BREAKING: Ron Jans stapt op als trainer van FC Cincinnati FC Groningen moet aanvoerder missen in thuiswedstrijd tegen VVV VIDEO | Samenvatting: FC Groningen boekt zege bij Sparta Rotterdam

Fledderus: ''Voor ons allemaal argumenten om met hem door te gaan''

( 0 reacties)
Fledderus: ''Voor ons allemaal argumenten om met hem door te gaan''

FC Groningen maakte dinsdag bekend dat ze het contract met Danny Buijs verlengd hadden. Mark-Jan Fledderus, technisch directeur van de Groningers, legt de keuze voor deze contractverlenging uit:

"Danny heeft zich heel goed ontwikkeld als trainer", vertelt hij in gesprek met de clubwebsite. "Hij is een jonge, gedreven en ambitieuze trainer, die veeleisend is voor zichzelf en zijn omgeving. Een keiharde werker, dag en nacht bezig met voetbal en zijn spelersgroep."

Fledderus gaat verder: "In zijn debuutjaar als hoofdtrainer in het betaalde voetbal kende hij een heel moeizame start en het is heel knap hoe Danny met zijn staf het tij heeft weten te keren. Ook dit jaar maken we weer stappen en zien we groei. Voor ons allemaal argumenten om met hem als trainer door te willen gaan."

"We werken op een goede manier samen en zijn ook kritisch naar elkaar met hetzelfde doel voor ogen en dat is FC Groningen vooruit helpen in de komende jaren. Dit alles met elkaar zorgt ervoor dat wij positief zijn over een verlenging van de samenwerking", aldus Buijs. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 22 februari 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›