Buijs blij met contractverlenging: ''Enorme binding met deze club''

0
Buijs blij met contractverlenging: ''Enorme binding met deze club''

Danny Buijs bereikte dinsdag overeenstemming over een verlenging van zijn contract als trainer bij FC Groningen. De coach is blij met zijn nieuwe verbintenis, die nu tot 2022 verlengd is.

"Al sinds mijn tijd hier als voetballer heb ik een enorme binding met deze club", vertelt hij op de clubwebsite. "De mensen bij FC Groningen hebben mij de kans geboden mijn trainerscarrière in het betaalde voetbal hier te beginnen en daar zal ik ze altijd dankbaar voor blijven. Ik had een moeilijk, maar tegelijkertijd ook heel leerzaam debuutjaar in de Eredivisie. Uiteindelijk zijn we er vorig seizoen toch nog in geslaagd de play-offs te halen."

Buijs gaat verder: "We gaan er alles aan doen om dat ook dit jaar weer te bereiken. We hebben uitstekende faciliteiten tot onze beschikking en kunnen onder prima omstandigheden werken, ik heb een goede professionele staf om mij heen en mag werken met een enorm gedreven spelersgroep, waarin we jonge talentvolle spelers verder willen ontwikkelen."

"Het is fijn om het vertrouwen te voelen en te krijgen om langer bij deze mooie club door te kunnen gaan. We hadden beiden de intentie om de samenwerking te verlengen, dat was een mooi uitgangspunt. Er is altijd ruimte voor verbetering en we zijn zeker ook kritisch op elkaar, maar over en weer is er ook blijk van waardering en dat is belangrijk", aldus Buijs. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!