'Harde klappen' voor Gall: ''Heb het Buijs nooit kwalijk genomen'' Buijs: ''Als ik zeg dat het klopt, krijg je die verhalen weer'' BREAKING: Ron Jans stapt op als trainer van FC Cincinnati FC Groningen moet aanvoerder missen in thuiswedstrijd tegen VVV VIDEO | Samenvatting: FC Groningen boekt zege bij Sparta Rotterdam

Jong FC Groningen-trainer content met zege: ''Waren oppermachtig''

( 0 reacties)
Jong FC Groningen-trainer content met zege: ''Waren oppermachtig''

Jong FC Groningen speelde dinsdagmiddag een uitwedstrijd tegen NEC Nijmegen en heeft deze overtuigend weten te winnen. Na vier wedstrijden hebben de beloften al acht punten. Trainer Alfons Slot is content met de zege.

"We hadden de wedstrijd al veel eerder in het slot moeten gooien en bovendien vaker moeten scoren. We waren oppermachtig maar hebben het onvoldoende in de score kunnen uitdrukken", zegt Arts in gesprek met FC Groningen.

De oefenmeester zag dat de FC veel kansen creëerde. "In de fase voor rust, na de 0-2, hadden we nog twee goede kansen. En in het tweede kwartier na rust ook nog een handvol mogelijkheden. Maar het eerste kwartier en het laatste kwartier van de tweede helft waren we veel te slordig in balbezit", aldus Arts.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 22 februari 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›