Padt behaalt unicum: ''Blij dat ik weer de positieve Sergio ben''

0
Padt behaalt unicum: ''Blij dat ik weer de positieve Sergio ben''

Doelman Sergio Padt hield afgelopen weekend tegen Vitesse alweer voor de negende keer de nul. Padt heeft nu tegen elk Eredivisie-team een keer de nul gehouden.

"Ik heb nu tegen elk team in de Eredivisie de nul gehouden. Zelf ben ik daar niet heel erg mee bezig. Het is vooral voor later leuk, dat ik kan vertellen dat ik tegen elk Eredivisie-team de nul heb gehouden", vertelt de doelman tegen de camera van FC Groningen TV. "De grote teams zijn toch de wedstrijden waar je naar kijkt. Tegen PSV heb ik al twee keer de nul gehouden, en ook nog eens twee keer uit. Nu ga ik maar voor elk team twee keer de nul", grapt Padt.

De Amsterdammer is positief gestemd over hoe het de laatste twee jaar gaat met FC Groningen. "Het komt bij mij wel eens voor dat ik de hele wedstrijd niets te doen heb, maar dat maakt ook niet uit. Dat laat zien hoe goed we verdedigend staan, en dat staan we nu de afgelopen twee jaar."

Padt is blij dat hij eindelijk weer alleen goede berichten over zichzelf mag lezen. "Ik krijg altijd vragen over wanneer ik weer in het Nederlands elftal zit, dat betekent dat je wel iets goed doet. Ik ben blij dat ik weer de positieve Sergio ben die goed in het nieuws komt", besluit Padt.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!