Eredivisieclubs scharen zich achter Ajax en willen seizoen zien stoppen Stopzetten Eredivisie kan FC Groningen bijna vijf ton kosten ''Voor een club als FC Groningen ligt het allemaal wat makkelijker'' ''In Groningen staat de deur voor de jeugd wagenwijd open'' FC Groningen kampioen van Nederland bij meer goals van duo

''Realisme keert terug bij de mensen, op een enkele zuurpruim na''

0
''Realisme keert terug bij de mensen, op een enkele zuurpruim na''

Trainer Danny Buijs verlengde onlangs zijn contract bij FC Groningen. De talentvolle coach is tevreden met zijn prestaties dit seizoen, maar ziet nog steeds dat niet iedereen gelukkig is het met het vertoonde spel van de Groningers.

"Klopt ook helemaal, maar ik proef juist dat het realisme aan het terugkeren is bij de meeste mensen in Groningen, op een enkele zuurpruim na", begint Buijs tegenover Voetbal International. "De mensen willen een winnende ploeg zien die goed voetbal speelt, dat snap ik, wil ik ook. Maar ze zien wel welke energie we in wedstrijden stoppen, ze zien met welke jonge en talentvolle spelers we het doen."

"Het gaat de ene week beter dan de andere, dan belonen we ons zelf weleens niet als we een goede wedstrijd spelen en kansen creëren. Nadat we van Ajax hadden gewonnen, liep iedereen de polonaise. Maar na Vitesse bespeurde ik toch bij een aantal mensen lichte teleurstelling, gewoon, omdat ze op meer hadden gerekend. Ik kan er niet boos om worden, want ik begrijp het, alleen hangt heel veel in voetbal af van het verwachtingspatroon", aldus Buijs.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!