Eredivisieclubs scharen zich achter Ajax en willen seizoen zien stoppen Stopzetten Eredivisie kan FC Groningen bijna vijf ton kosten ''Voor een club als FC Groningen ligt het allemaal wat makkelijker'' ''In Groningen staat de deur voor de jeugd wagenwijd open'' FC Groningen kampioen van Nederland bij meer goals van duo

Smeets prijst Zeefuik: ''Talentvolle speler, die erg gedreven is''

0
Smeets prijst Zeefuik: ''Talentvolle speler, die erg gedreven is''

In Dreamteam, een programma van Voetbalzone, mogen spelers van verschillende Eredivisie-clubs hun favoriete team samenstellen. Deze week was Sparta Rotterdam-speler Bryan Smeets aan de beurt. 

Als rechtervleugelverdediger koos de middenvelder voor FC Groningen-speler Deyovaisio Zeefuik. "Een jonge speler, die gedreven is", maakt Smeets duidelijk. "Een talentvolle speler in ieder geval."

In de aanvalslinie koos hij voor voormalig FC Groningen-speler Bryan Linssen: "Dat is een complete speler, en ook aanvoerder bij Vitesse. Een harde werker met scorend vermogen. Gaat er altijd voor. Dat is duidelijk voor mij", vertelt Smeets. 

De statistieken van Linssen onderbouwen de mening van Smeets. Dit seizoen staat de buitenspeler van Vitesse namelijk al op veertien doelpunten in 25 wedstrijden. Aan het eind van het seizoen loopt zijn contract af. Volgens eerdere nieuwsberichten zou Linssen zomaar eens naar Feyenoord kunnen vertrekken aan het einde van het seizoen.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!