Eredivisieclubs scharen zich achter Ajax en willen seizoen zien stoppen Stopzetten Eredivisie kan FC Groningen bijna vijf ton kosten ''Voor een club als FC Groningen ligt het allemaal wat makkelijker'' ''In Groningen staat de deur voor de jeugd wagenwijd open'' FC Groningen kampioen van Nederland bij meer goals van duo

''Knap dat FC Groningen bijna elke tegenstander het zwijgen oplegt''

0
''Knap dat FC Groningen bijna elke tegenstander het zwijgen oplegt''

FC Groningen wist afgelopen zondag met 1-2 te winnen van Sparta Rotterdam. Clubwatcher William Pomp zag de wedstrijd ook, dan wel niet vanuit zijn wintersportplek uit Tsjechië, en heeft waardering voor de prestaties van de Groningers.

"Mijn waardering voor de prestaties van trainer Danny Buijs en de zijnen groeit met de week", schrijft Pomp in het Dagblad van het Noorden. "Dat je met een niet al te dikke portemonnee en een piepjonge selectie in staat bent om vrijwel elke tegenstander het zwijgen op te leggen en dat je inmiddels zelfs de zesde plaats in het vizier hebt, dat is gewoon razend knap, wat je ook van de amusementswaarde vindt."

"Het spel viel op Spangen trouwens ook prima te pruimen. Benieuwd naar VVV-Venlo thuis aanstaande zaterdag", besluit Pomp. FC Groningen speelt zaterdag in eigen huis tegen het goed draaiende VVV-Venlo. Om 20.45 zal er afgetrapt gaan worden voor het begin van de wedstrijd.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!