Eredivisieclubs scharen zich achter Ajax en willen seizoen zien stoppen Stopzetten Eredivisie kan FC Groningen bijna vijf ton kosten ''Voor een club als FC Groningen ligt het allemaal wat makkelijker'' ''In Groningen staat de deur voor de jeugd wagenwijd open'' FC Groningen kampioen van Nederland bij meer goals van duo

''Als hij zich zo blijft ontwikkelen, dan sluit ik Feyenoord niet uit''

0
''Als hij zich zo blijft ontwikkelen, dan sluit ik Feyenoord niet uit''

FC Groningen staat op dit moment op de achtste plaats in de Eredivisie en is vol in de race voor de play-offs om Europees voetbal. Volgens journalist Martijn Krabbendam is het ontzettend knap hoe Danny Buijs en FC Groningen zich op dit moment staande houden.

"FC Groningen is in naam nog wel een subtopper, maar in de praktijk en de realiteit is het een middenmoter", vertelt Martijn Krabbendam in de podcast Scorebordjournalistiek. "Dat strookt dan niet met de verwachtingen van de mensen in en rondom de club. Die zijn het Groningen van vroeger gewend waar je als topclub met knikkende knieën heenging. Dat was lastig voor de beginnende trainer Danny Buijs, maar de realiteit is teruggekeerd binnen FC Groningen."

Krabbendam ziet Buijs wel als potentiële trainer van Feyenoord. "Als hij zich zo blijft ontwikkelen als bij FC Groningen en hij gaat daarna nog naar een andere club, dan sluit ik het niet uit. Het is een Feyenoorder in hart en nieren en heeft bij Feyenoord gespeeld. Daardoor was zijn carrière volmaakt en hij is nog steeds supporter van die club."

"Je kan het natuurlijk nooit voorspellen, maar alles valt of staat met de prestaties en het voetbal dat gespeeld wordt. En natuurlijk een beetje ervaring, dat is bij een club als Feyenoord niet onbelangrijk, dat zie je ook nu. Op termijn kan het, hij is 37, heel zijn carrière ligt nog voor hem. Dit valt zeker niet uit te sluiten", aldus Krabbendam.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!