Eredivisieclubs scharen zich achter Ajax en willen seizoen zien stoppen Stopzetten Eredivisie kan FC Groningen bijna vijf ton kosten ''Voor een club als FC Groningen ligt het allemaal wat makkelijker'' ''In Groningen staat de deur voor de jeugd wagenwijd open'' FC Groningen kampioen van Nederland bij meer goals van duo

Lundqvist blij: ''Ik denk niet na over de problemen die ik had''

0
Lundqvist blij: ''Ik denk niet na over de problemen die ik had''

Ramon Pascal Lundqvist komt steeds beter in zijn spel bij FC Groningen. De Zweedse middenvelder is blij dat het de laatste tijd zo goed gaat met zijn ontwikkeling binnen het team.

"De laatste paar wedstrijden zijn goed verlopen. Ik voel me heel erg goed en het team heeft goed gespeeld. Het is goed gegaan", zegt Lundqvist in gesprek met het Zweedse Fotbollskanalen. "Het hele herfstseizoen liep behoorlijk op en neer. Toen ik blessurevrij was, speelde ik eigenlijk alle wedstrijden. Uiteindelijk was het na de blessure misschien wat zwaarder. Na de winterstop heb ik niet nagedacht over de problemen die ik eerder heb gehad."

Het goede spel is volgens Lundqvist wel te verklaren. "Ik heb nu een iets vrije rol. Aan het begin van het seizoen speelde ik iets meer als verdedigende middenvelder. Ik kan daar spelen, maar ik speel het liefst als "tien" en beweeg over grotere gebieden."

"De stappen die ik sinds mijn vertrek bij PSV heb gezet, geven me veel voldoening. Ik heb er ook van genoten", doelt de aanvallende middenvelder op zijn tijd bij FC Groningen. "Maar ook in Groningen geniet ik nog steeds heel erg."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!