Eredivisieclubs scharen zich achter Ajax en willen seizoen zien stoppen Stopzetten Eredivisie kan FC Groningen bijna vijf ton kosten ''Voor een club als FC Groningen ligt het allemaal wat makkelijker'' ''In Groningen staat de deur voor de jeugd wagenwijd open'' FC Groningen kampioen van Nederland bij meer goals van duo

VIDEO | Hateboer van groot belang met twee goals in Champions League

0
VIDEO | Hateboer van groot belang met twee goals in Champions League

Hans Hateboer was woensdagavond van groot belang voor Atalanta Bergamo tegen Valencia. In de met 4-1 gewonnen Champions League-wedstrijd scoorde de voormalig verdediger van FC Groningen twee keer.

In de eerste helft zette hij zijn ploeg op voorsprong met een echte spitsengoal. Na een goede voorzet vanaf links van Papu Gomez kon Hateboer binnenglijden. Hij zette zijn ploeg op een knappe 1-0 voorsprong. Vlak voor rust werd het ook nog 2-0.

In de 57e minuut werd het zelfs nog 3-0 door een prachtige treffer. Slechts vijf minuten later mocht Hateboer zelfs nog zijn tweede van de avond maken. Vanaf de middellijn trok de rechtsback een sprint en oog in oog met doelman bleef hij rustig en schoot binnen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!