Eredivisieclubs scharen zich achter Ajax en willen seizoen zien stoppen Stopzetten Eredivisie kan FC Groningen bijna vijf ton kosten ''Voor een club als FC Groningen ligt het allemaal wat makkelijker'' ''In Groningen staat de deur voor de jeugd wagenwijd open'' FC Groningen kampioen van Nederland bij meer goals van duo

Hateboer solliciteert naar Oranje: ''Je kunt niet om hem heen''

0
Hateboer solliciteert naar Oranje: ''Je kunt niet om hem heen''

Hans Hateboer had woensdagavond de absolute hoofdrol bij Atalanta Bergamo. In de Champions League, tegen Valencia (4-1), scoorde de voormalig verdediger van FC Groningen twee keer. De vader van Hateboer is zeer trots op zijn zoon.

Atalanta wist in San Siro vriend en vijand te verrassen. "Het was één gekkenboel in dat stadion", vertelt André Hateboer tegen RTV Noord. "Zo'n veertigduizend mensen waren van Bergamo naar Milaan gekomen. Het was één lange file naar San Siro en ook rond het stadion stonden alleen maar Bergamasco's. Wat die club nu meemaakt... Het was één en al emotie in dat stadion."

Hateboer maakte woensdagavond zijn eerste doelpunten van het seizoen, en dat in de Champions League. "Hans was super, super, super blij", vervolgt zijn vader. "Als je haast nooit scoort en je scoort dan twee keer in de Champions League, dan doe je het wel goed."

Is het dan nu eindelijk tijd voor bondscoach Ronald Koeman om Hateboer te selecteren voor Oranje? "Hans zegt altijd: ik kan mezelf niet opstellen. Maar als je zo nadrukkelijk op de deur klopt, kun je er niet omheen denk ik zo", besluit André Hateboer.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!