VVV-Venlo geniet: ''Weet je hoe mooi dat is? Hoe lekker?''

FC Groningen verloor afgelopen zaterdag nipt met 0-1 van VVV-Venlo. Keeper Thorsten Kirschbaum van VVV zag zijn droomscenario uitkomen en trainer Hans de Koning genoot van de teamspirit.

"Ik zei twee keer tegen Tobias Pachonik tijdens het eten voor de wedstrijd dat we de nul zouden vasthouden, laat zouden scoren en dat de scheidsrechter dan zou affluiten en het carnaval voor ons zou beginnen", vertelt de Duitser in De Limburger. "Dat was ons wensdenken. Dat het dan zo loopt, perfect!"

De keeper heeft nu extra veel zin in het carnaval deze week. "Ik kom uit de buurt van Würzburg, daar vieren we niet echt carnaval, maar maandag (vandaag, red.) in Venlo zijn we allemaal van de partij, reken maar!"

Trainer Hans de Koning genoot van de teamspirit bij VVV-Venlo. "Weet je wat zo mooi is? Als die 0-1 valt, staan ze allemaal te juichen. De hele bank. In dit team is nummer 1 tot en met 24 belangrijk. Dat weten ze allemaal. Ze doen allemaal hun stinkende best. En dan valt die goal in de 87ste minuut. Weet je hoe mooi dat is? Hoe lekker?", besluit De Koning.

Lees meer:
0 reacties