Koster vastberaden: ''We gaan in eigen huis vol voor de overwinning''

FC Groningen speelt vrijdagavond de lastige uitwedstrijd bij Willem II. Bij de Tilburgers zal Freek Heerkens ontbreken. Bart Nieuwkoop is nog onzeker voor de thuiswedstrijd met de Groningers.

"Groningen maakt een solide indruk op mij", vertelt trainer Adrie Koster op de clubwebsite. "Hun doelsaldo zegt mij dat ze een lastige tegenstander voor ons worden, maar andersom zijn wij ook lastig voor Groningen."

Willem II heeft nu voor de derde week op rij niet gewonnen na een nederlaag bij FC Emmen. Ondanks het feit dat Willem II al drie weken niet meer heeft gewonnen, heeft Koster het volle vertrouwen in een goede afloop tegen FC Groningen. "Spelers zijn geen robots die een seizoen lang constant kunnen presteren. Voor de winterstop hadden we een hele goede reeks, nu gaat het even iets minder. Vrijdag kunnen we het tij keren en daarvoor moeten we er als team weer staan. We gaan in eigen huis vol voor de overwinning", besluit Koster.

De wedstrijd tussen Willem II en FC Groningen wordt aanstaande vrijdagavond gespeeld in Tilburg. Het duel begint om 20.00.

Lees meer:
0 reacties