Veldwijk: ''Ik heb bij FC Groningen echt een rotjaar gehad''

Lars Veldwijk zit op dit moment vast in Zuid-Korea vanwege het coronavirus. De spits speelt in het Aziatische land bij Jeonbuk Hyundai. Veldwijk blikt terug op zijn tijd bij Sparta Rotterdam, en zijn minder leuke jaar in Groningen.

"Ik heb het bij een aantal clubs zeker niet naar mijn zin gehad", erkent Veldwijk in gesprek met FOX Sports. "Bij Sparta Rotterdam heb ik toch het meeste plezier gehad, ondanks dat het laatste jaar daar niet zo plezierig was."

"Na een heel rotjaar bij FC Groningen, heb ik daar toch een fantastisch jaar gehad met de promotie. Dat halfjaar daarna was minder leuk, maar ik denk dat het zonder mijn teamgenoten daar nog zwaarder was geweest", aldus Veldwijk.

De spits is ook niet gelukkig met de manier waarop hij wordt weggezet in de nieuwe vlog van zijn ex-vriendin, Monica Geuze. "Het wordt verwoord alsof ik naar Korea ben gevlucht. Of berichten dat ik een geldwolf zou zijn en niks om m'n kinderen zou geven."

"Mensen begrijp alsjeblieft dat je als voetballer niet altijd een keuze hebt waar je maar kan gaan voetballen. en dat dit altijd een droom van mij is geweest om de wereld te zien, andere culturen te ontdekken en mooie ervaringen op te doen!'", aldus Veldwijk.

Lees meer:
0 reacties