Dammers trots op transfer: ''Daar ben ik heel blij om''

Wessel Dammers heeft de dubieuze eer verkregen de eerste 'corona-transfer' van de Eredivisie te zijn. Aan het einde van het seizoen komt de speler over van Fortuna Sittard.

Dammers tekende voor drie jaar. "Daar ben ik heel blij om, het is voor mij een geweldige stap. Tegelijkertijd merk ik dat het ook wel zorgt voor een dubbel gevoel", wijst de verdediger in gesprek met het Algemeen Dagblad naar de coronacrisis. Als gezegd, de eerste 'corona-transfer' blijft een dubieuze eer. "Dat klinkt als iets positiefs, maar laten we maar niet teveel waarde hechten aan die titel. Persoonlijk is het mooi, maar het zijn bizarre tijden.

"Wat zeker meespeelt, is dat ik na dit seizoen transfervrij was. Heel even leefde ik wel in onzekerheid, misschien zou het wel vertraging oplopen, maar gelukkig pakte FC Groningen door." Of Dammers ook daadwerkelijk op 1 juli de overstap maakt is nog onbekend. De gevolgen van de coronacrisis zijn nog altijd niet te overzien. "Dat weet niemand, dus daar kan ik ook niets zinnigs over zeggen. Het is voor iedereen momenteel volop speculeren, hopelijk komt er snel duidelijkheid."

Lees meer:
0 reacties