Dammers over Groningen: ''Dat zijn dingen die in mijn profiel passen''

Wessel Dammers heeft de dubieuze eer verkregen de eerste 'corona-transfer' van de Eredivisie te zijn. Aan het einde van het seizoen komt de speler over van Fortuna Sittard. De verdediger was erg gewild bij vele Eredivisie-clubs.

"Er waren ook nog andere clubs die interesse hadden", geeft Dammers toe in gesprek met FC Groningen TV. "Dat waardeer ik alleen maar heel erg, maar ik denk dat voor mijn carrière dit de beste stap is. Ik kijk er heel erg naar uit om hier verder te ontwikkelen, en om een mooi seizoen tegemoet te gaan met FC Groningen."

"Ik denk dat FC Groningen qua faciliteiten, en het plan wat de club heeft voor in de toekomst, heel goed in mijn plaatje past. Natuurlijk gaat Mike te Wierik ook weg, maar ik wil niet zeggen dat daarom gehaald ben. Ik ga wel heel erg mijn best doen om hem zo goed mogelijk te vervangen."

"Groningen heeft gezegd dat ze attractief en leuk voetbal willen spelen. Dat zijn wel dingen die in mijn profiel passen. Ik vind het leuk om goed voetbal te spelen. Ook hou ik er gewoon van om te bikkelen. Elke wedstrijd het maximale eruit halen wat erin zit. Ik ben wel heel erg blij dat dat bij FC Groningen kan", aldus Dammers.

Lees meer:
0 reacties