Redan biedt excuses aan en doneert bedrag aan supportersinitiatief

FC Groningen heeft een gesprek gehad met Daishawn Redan naar aanleiding van een filmpje waarin de spits te zien was. Daarop was te zien dat Redan in groepsverband aan het voetballen was. Dat is tegen de gemaakte afspraken. Redan heeft inmiddels berouw getoond en zijn excuses aangeboden. Ook doet hij een donatie aan het supportersinitiatief 'Noordtribune Helpt'.

"Zeker in deze periode wordt iedereen gevraagd discipline te houden", zo vertelt Technisch Directeur Mark-Jan Fledderus op de clubwebsite.

"Er worden overheidsmaatregelen getroffen tegen het coronavirus en daaraan houden wij ons. Ook hebben we teamafspraken gemaakt. Door te gaan voetballen op een pleintje met vrienden heeft Daishawn deze afspraken geschonden. Dit is gedrag dat wij niet willen zien. Daarop hebben wij hem aangesproken."

"Daishawn was zeer schuldbewust. Hij heeft een domme fout gemaakt en hiervoor zijn oprechte excuses aangeboden richting de club, zijn medespelers, staf, supporters en alle mensen die zich hebben gestoord aan zijn gedrag. Wij hebben zijn excuses geaccepteerd en steunen zijn donatie aan het supportersinitiatief voor het schenden van gemaakte afspraken", aldus Fledderus.

Lees meer:
0 reacties