Derksen: ''Uit die actie sprak: krijgen jullie allemaal maar corona''

Johan Derksen haalde afgelopen maandag hard uit naar voetballers Daishawn Redan (FC Groningen) en Quincy Promes (Ajax). Het duo raakte in opspraak door een video waarin zij gewoon voetbalden op straat, terwijl dit wordt afgeraden door de clubs en het kabinet.

"Uit die actie sprak: wij zijn voetballers, wij zijn sterren, wij hebben heel veel geld, wij hebben schijt aan de hele wereld en wij doen gewoon wat wij willen", zo begint Derksen bij Veronica Inside. "En krijgen jullie allemaal maar de tering, of krijgen jullie allemaal maar corona."

"En in het eerste weekend dat Nederland echt goed geluisterd heeft en zich aan de afspraken gehouden heeft, komen deze twee heren met zo’n filmpje", vervolgt Derksen. "Zij zijn de helden van de opgroeiende jeugd, dus de jeugd denkt dat zij dit dan ook mogen. Ik vind die Promes echt een engerd eerste klas."

Derksen kan ook niets met de excuses van het duo. "Wat is dat nou voor onzin? Dat komt niet uit henzelf. Die clubs schamen zich dood en hebben natuurlijk contact opgenomen. Dan krijg je van die zinloze excuses. Maar het zegt alles over de mentaliteit van dat soort kornuiten", aldus Derksen.

Lees meer:
0 reacties