''Hele wedstrijden uitzenden is bijvoorbeeld ook een optie''

0
''Hele wedstrijden uitzenden is bijvoorbeeld ook een optie''

Voor Frank Veenhof, social media redacteur bij FC Groningen, zijn het gekke tijden. Waar hij normaal bezig is met wedstrijden vastleggen voor de kanalen, moet hij momenteel uit een heel ander vaatje tappen.

"We zijn gaan kijken wat we onze supporters nu wel kunnen bieden en waar mensen behoefte aan hebben. Het is belangrijk dat iedereen thuis werkt, maar ook fit blijft. Daar proberen we zoveel mogelijk op in te spelen met de kennis die we in huis hebben", begint Veenhof bij RTV Noord.

Fans hoeven via op de socials niet te vervelen. "Nu zetten we bijvoorbeeld elke dag een samenvatting online, maar hele wedstrijden uitzenden is bijvoorbeeld ook een optie. Helaas blijft deze vervelende situatie voorlopig nog wel even aanhouden, dus gaan we nog veel meer laten zien", vervolgt hij.

Ook is er in samenwerking met een sponsor een fitplatform ontstaan. "Wij horen bijvoorbeeld van mensen dat ze rugklachten krijgen door het thuiswerken. Wij bieden in samenwerking met onze hoofdsponsor via een speciaal platform thuiswerktips en work-outs aan."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!