Van Dijk: ''Hiermee help ik FC Groningen in deze moeilijke tijd''

Naast Luis Suarez, Erik Nevland en Hans Hateboer helpt ook Liverpool-speler Virgil van Dijk zijn oude club FC Groningen. De aanvoerder van het Nederlands elftal steunt de actie #Laatonsweereensjuichen. Deze speciale actie heeft de Trots van het Noorden vorige week gestart.

"Ik heb vier seizoenkaarten voor het komend seizoen gekocht", schrijft Van Dijk zaterdag op zijn Twitter. "Hiermee help ik FC Groningen in deze moeilijke tijd. De seizoenkaarten worden uiteindelijk verloot onder FC-fans die er zelf geen kunnen aanschaffen!"

FC Groningen is zwaar getroffen door de coronacrisis. De club loopt vijf miljoen euro mis en heeft zelfs elf werknemers moeten ontslaan. De club heeft ook bij Euroborg NV, de eigenaar van het stadion, een verzoek tot uitstel en afstel van de huur gedaan.

Ik heb vier seizoenskaarten voor het komend seizoen gekocht. Hiermee help ik @fcgroningen in deze moeilijke tijd. De seizoenskaarten worden uiteindelijk verloot onder FC fans die er zelf geen kunnen aanschaffen! #laatonsweereensjuichen pic.twitter.com/MOPtsz34Pz

— Virgil van Dijk (@VirgilvDijk) May 16, 2020

Lees meer:
0 reacties