Vacature bij FC Groningen: ''Ik voldoe aan alle functie-eisen''

FC Groningen maakte begin mei bekend dat een supporter een zetel in de Raad van Commissarissen van de club kan krijgen. Voor columnist Herman Sandman reden genoeg om te gaan solliciteren voor deze vacature.

"Stop met zoeken. Ik ben uw man", schrijft Sandman in zijn column in het Dagblad van het Noorden. "Ik voldoe aan alle functie-eisen. Jongste zoon en ik hebben al jaren een seizoenkaart op de Piet Fransen Tribune."

"Verbondenheid met de club ligt in het verlengde daarvan", vervolgt Sandman. "Immers, we tellen jaarlijks, onder luide protesten van mijn vrouw, 550 euro neer voor twee zitplaatsen op rij 6, net niet onder het dak, wat waardeloze plekken zijn als het regent en de wind verkeerd staat. Zoals meestal in deze regio."

Die verbondenheid staat volgens Sandman gelijk aan pure passie. "Want na pak hem beet de helft van alle thuiswedstrijden komen we niet alleen drijfnat, maar ook foeterend en chagrijnig thuis, waarop mijn vrouw steevast reageert met: "Ik snap niet dat jullie nog heen gaan."

Sandman geeft aan dat hij een goede mening en visie heeft. "Ik vind onder meer iets van: prijzen seizoenkaarten, snacks in de horeca, aankoopbeleid, trainingsbeleid en wisselbeleid, opstelling, muziek in het stadion en jongste zoon heeft een opmerking over de scouting. Het zijn slechts enkele punten en ik kom daarom graag langs om een en ander toe te lichten in een persoonlijk gesprek", aldus Sandman.

Lees meer:
0 reacties