'Buijs en zijn mannen hadden vast de play-offs veiliggesteld''

Vanwege de coronacrisis is de Eredivisie dit seizoen nooit afgemaakt, en dus zullen we nooit weten wat dit seizoen de Trots van het Noorden nog had opgeleverd. FC Groningen-watcher William Pomp meent dat de club de play-offs om Europees voetbal wel had gehaald.

"Trainer Danny Buijs en zijn mannen hadden vast de play-offs veiliggesteld", zo stelt Pomp in het Dagblad van het Noorden. "Gevalletje hakken over de sloot denk ik, maar niettemin knap en volgens de doelstelling."

"Als zo vaak had het toetje voor een wat wrange nasmaak gezorgd", vervolgt Pomp. "Eerste ronde eruit tegen, pak hem beet, Vitesse. Voor volgend seizoen zou Buijs alvast aankondigen dat de doelstelling kaarsrecht overeind blijft staan, alleen dan wel gepaard met aantrekkelijker voetbal. Een belofte die hij hopelijk snel in kan lossen."

Pomp vindt de reacties op de reddingscampange van FC Groningen hartverwarmend. "Natuurlijk is het allemaal vooropgezet, maar niettemin toch uniek dat wereldsterren als Luis Suárez en Virgil van Dijk op sociale media in de bres springen voor hun oude club. Alleen nog niets gehoord van Arjen Robben. Zal ongetwijfeld nog komen. Hoe dan ook, zo komen de clubs de zomer wel door. En wij ook", aldus Pomp.

Lees meer:
0 reacties