''Iedereen blijkt echt nog warme gevoelens bij FC Groningen te hebben''

0
''Iedereen blijkt echt nog warme gevoelens bij FC Groningen te hebben''

Bekende oud-spelers van FC Groningen hebben de club reeds geholpen door seizoenkaarten aan te schaffen voor volgend seizoen. Voormalig FC Groningen-verzorger Henk Hagenauw probeert inmiddels zoveel mogelijk spelers en oud-stafleden te mobiliseren, om ook een steentje bij te dragen.

"Binnen de kortste keren hadden we een groep van veertig, vijftig man bij elkaar die seizoenkaarten wilde schenken", vertelt Hagenauw in gesprek met het Dagblad van het Noorden. "Een aantal bekende oud-gedienden was meteen bereid mee te werken."

Rasmus Lindgren, Yuri Cornelisse, Evgeniy Levchenko, Antoine van der Linden, Danny Buijs, Bruno Silva, Tim Matavz, Goran Lovre en Luciano waren de eerste spelers die zich in de groepsapp hadden gemeld. "Al die jongens hadden elkaar jaren niet gesproken, dus er kwam een hoop geouwehoer op gang, dat wil jij niet weten."

Inmiddels hebben ook spelers als Luis Suarez, Virgil van Dijk en Arjen Robben de club gesteund, door seizoenskaarten aan te schaffen. "Iedereen blijkt echt nog warme gevoelens bij FC Groningen te hebben", merkt Hagenauw. Tientallen seizoenkaarten zijn al gereserveerd voor het Jeugdfonds Groningen. "En de actie loopt nog, dus iedereen die wij niet hebben kunnen benaderen, mag zich melden", aldus Hagenauw.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›