''Dat heb ik ook gehoord, maar zo wil ik niet winnen''

0
''Dat heb ik ook gehoord, maar zo wil ik niet winnen''

Voormalig FC Groningen-verdediger Hans Hateboer heeft geen idee wanneer hij weer aan de slag kan bij Atalanta Bergamo. De verdediger hoort verschillende geluiden en meningen, maar durft geen voorspelling te geven.

"Ik heb geen flauw idee, elke dag hoor je weer wat anders. Volgens mij zitten ze nog niet allemaal op een lijn hier", zo vertelt Hateboer in gesprek met Bureau Sport. "De harde kern van Atalanta wil niet meer spelen."

"Ze zeggen: hoe kunnen we juichen voor onze spelers als we zoveel mensen kennen die zijn overleden? Aan de andere kant kunnen we de mensen ook wel vreugde brengen door weer te voetballen. Er zijn twee kampen", weet Hateboer.

Er is in Italië een petitie gestart om Atalanta de titel te geven, aangezien dat gebied zo hard getroffen is. "Ja, dat heb ik ook gehoord", zegt Hateboer. "Maar zo wil ik niet winnen. We staan vierde, maar we staan nog zoveel punten achter. Ik vind het niet reëel. Het slaat nergens op eigenlijk, en ik denk niet dat clubs als Lazio en Inter daar akkoord mee gaan", aldus Hateboer.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!