Deze vrijdag: online pubquiz om geld op te halen voor FC Groningen

0
Deze vrijdag: online pubquiz om geld op te halen voor FC Groningen

Vrijdagavond organiseren Proeflokaal Hooghoudt en Kon Veel Minder de Podcast een pubquiz die in het teken zal staan van FC Groningen. De quiz wordt georganiseerd om geld op te halen voor de club, die vanwege de coronacrisis te maken heeft met financiële problemen.

Iedereen die graag mee wil doen met die quiz kan zich opgeven via de website van de podcast. Op de dag van de quiz krijgen alle deelnemers een e-mail met de link naar de livestream op YouTube. Ook ontvangen ze bij die mail de links naar de antwoordformulieren.

De opbrengst van de quiz gaat naar de supportersvereniging van FC Groningen, die dan vervolgens een goed doel mag kiezen. "Dat kan zijn voor seizoenkaarten die uiteindelijk terechtkomen bij mensen die momenteel een seizoenkaart niet kunnen veroorloven", zegt Thijs Faber van Kon Veel Minder de Podcast in gesprek met OOG Groningen.

"Misschien door de coronacrisis of daarvoor ook al niet, zodat zij ook naar FC Groningen kunnen. Maar het kunnen ook andere maatschappelijke projecten zijn rondom de cultuur van FC Groningen", aldus Faber. De organisatoren hopen zo'n honderd deelnemers te halen, want daarmee wordt dan 2000 euro opgehaald voor FC Groningen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!