''Online wordt Diemers een verrader en nog erger genoemd''

1
''Online wordt Diemers een verrader en nog erger genoemd''

Mark Diemers ondergaat woensdag een medische keuring en zal dan snel officieel speler zijn van Feyenoord. Het voormalig FC Utrecht-talent voelde zich vorige week echter genoodzaakt zijn Twitter en Facebook te verwijderen vanwege Feyenoord-fans.

In een programma van VTBL kreeg Diemers een jaar geleden de vraag wat de mooiste club van Nederland is. De middenvelder van Fortuna Sittard gaf aan dat hij Ajax de mooiste club vindt. Daar waren heel veel Feyenoord-supporters echter niet erg blij mee.

"Het sentiment is niet heel negatief, tot een filmpje opduikt waarin Diemers Ajax zijn favoriete club noemt", zo schrijft Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam van Voetbal International. "Dat deed hij op het moment dat de Amsterdammers zo goed presteerden, maar slim is het niet."

"Voor het eerst beseft hij wat een transfer naar een topclub met zich meebrengt", vervolgt Krabbendam. "Alles uit het verleden kan tegen hem worden gebruikt, online wordt hij een verrader en nog erger genoemd. Dan maar Twitter en Facebook verwijderen, denkt Diemers. Het is even niet anders."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 17 Jun 2020 om 13:48
    Echt een top gozer, net een videoboodschap van hem besteld bij https://brokko.nu/product/mark-diemers/