Fledderus neemt verlies: ''We hebben Diemers gefeliciteerd''

0
Fledderus neemt verlies: ''We hebben Diemers gefeliciteerd''

FC Groningen gaat geen juridische stappen ondernemen tegen Mark Diemers. De middenvelder van Fortuna Sittard zal snel een contract tekenen bij Feyenoord, en daar zal FC Groningen zich maar bij neer leggen.

De Trots van het Noorden had al een mondeling akkoord met Diemers, maar toen Feyenoord om de hoek kwam kijken veranderde de middenvelder toch van keuze. Nu zal hij snel gepresenteerd worden in De Kuip. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus van FC Groningen gaat geen juridische stappen ondernemen.

"We willen uiteindelijk wel een speler die graag voor FC Groningen wil voetballen", zegt Fledderus in gesprek met het Dagblad van het Noorden. "Bovendien is er altijd nog een verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen. Dat moet je in een juridische procedure ook maar afwachten. Het kost alleen maar negatieve energie. Diemers heeft zijn keuze gemaakt."

"Wij willen een goede verliezer zijn, hoe vervelend het ook is, want we balen er natuurlijk wel van", vervolgt Fledderus. "Maar we willen er verder geen probleem meer van maken. De strijd is gestreden. Soms moet je ook gewoon je verlies nemen. We hebben Diemers gefeliciteerd. Met opgeheven hoofd gaan we verder, op zoek naar de volgende target."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!