Robben weer terug bij FC Groningen: ''Kreeg echt kippenvel''

Hans Nijland is verheugd met de terugkeer van Arjen Robben bij FC Groningen. De voormalig Oranje-international belde de oud-voorzitter van de club zaterdagmiddag om zijn terugkeer te bevestigen.

"Ik dacht dus dat hij belde omdat we nog een keer zouden gaan golfen. Dus we hebben het eerst over koetjes en kalfjes en toen vertelde hij ineens dat hij weer bij FC Groningen gaat voetballen", begint Nijland bij RTV Noord. "Ik kreeg echt kippenvel. Dit is zo ongelooflijk belangrijk voor de club. En niet alleen voor FC Groningen, maar voor het hele Nederlandse voetbal is dit echt fantastisch."

"Ik wil de directie van FC Groningen een hele grote veer op de hoed steken. De club heeft het op dit moment ontzettend lastig, maar dit is zo belangrijk. Dat kent zijn weerga niet. Als je als jonge speler ineens Arjen Robben naast je hebt zitten, dan is dat toch geweldig", zo vervolgt Nijland.

Nijland spreekt van een historische terugkeer. "Ik zie het een beetje als het verhaal van Dirk Kuijt. Nee, ik zie het nog meer als de terugkeer van Johan Cruijff bij Ajax. Dat werd ook een ongelooflijk succes. Robben wordt bij Groningen ook een daverend succes. Dat kan niet anders. "

Lees meer:
0 reacties