Lundqvist moet rugnummer 10 afstaan: ''Zag het niet aankomen''

0
Lundqvist moet rugnummer 10 afstaan: ''Zag het niet aankomen''

Arjen Robben maakte zaterdag bekend dat hij terugkeert op de Nederlandse velden. De voormalig Oranje-international keert terug bij FC Groningen en daardoor moet Ramon Pascal Lundqvist zijn rugnummer 10 afstaan. 

"Ik zag het niet aankomen, maar het is fantastisch", vertelt de middenvelder tegen Fotbollskanalen over de rentree van Robben. "Het is een speler naar wie je als kind altijd hebt gekeken. Om dan met hem samen te spelen en van hem te leren, is gewoon positief. Ik ben er blij mee", aldus Lundqvist. 

"Het maakt een enorm verschil voor iedereen bij de club om zo'n ervaren speler en leider in het team te krijgen", beseft hij. "We hebben een jonge ploeg. Dan is zo'n ervaren speler perfect, zeker met de kwaliteiten die hij meeneemt. Dit motiveert het team enorm om net dat beetje extra te doen", constateert Lundqvist, die nu zelf wel met een ander rugnummer moet gaan spelen. 

"Groningen belde me vrijdag op met de vraag of ik er moeite mee had om mijn rugnummer in te leveren", blikt hij terug."Ik zei meteen: het is duidelijk dat hij nummer 10 moet krijgen. Als hij het wil, is het van hem. Zo'n geweldige speler kan elk nummer eisen, ik moet me gewoon aanpassen. Ik sta het zonder problemen af", besluit de voormalig PSV'er. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!