''Kijk eens naar wat het allemaal teweeg brengt bij FC Groningen''

0
''Kijk eens naar wat het allemaal teweeg brengt bij FC Groningen''

Afgelopen weekend werd bekend dat Arjen Robben weer gaat spelen voor FC Groningen en Wout Brama is benieuwd hoe hij het gaat doen in de ploeg van trainer Danny Buijs. De middenvelder van FC Twente weet uit ervaring hoe het is om terug te keren bij je oude club. 

"Laat één ding duidelijk zijn: ik mag mezelf niet vergelijken met Arjen Robben, maar ik denk dat het voor mij destijds een stuk lastiger was dan voor Robben nu bij Groningen", blikt hij terug in gesprek met de Tubantia. "Ik kwam bij een club terecht waar helemaal niks meer was. We waren net gedegradeerd en de druk was enorm. We moesten meteen weer promoveren, anders was FC Twente kapot", aldus Brama.

"Arjen kan meer z'n eigen ding doen", vervolgt hij. "Ik vind het fantastisch wat hij doet. Kijk ook eens naar wat het allemaal teweeg brengt bij FC Groningen. Arjen steekt zijn nek uit en daar moeten we alleen maar bewondering voor hebben. Met zo'n loopbaan kun je niet verliezen, al zullen er ongetwijfeld azijnzeikers zijn die straks als het niet gaat zoals iedereen hoopt roepen, dat hij het nooit had moeten doen."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!