''Dit is Arjens manier van maling hebben aan meninkjes-bv''

0
''Dit is Arjens manier van maling hebben aan meninkjes-bv''

Arjen Robben heeft besloten toch weer terug te keren in het betaalde voetbal. Hij gaat aan de slag bij zijn oude liefde FC Groningen. Dat had Ronald Waterreus niet verwacht.

"Aanvankelijk was ik verrast door het nieuws, maar nu ik er wat langer over nadenk, is het best logisch: iemand met zoveel liefde voor het spel, die wil gewoon voetballen", zegt de oud-doelman van PSV in Dagblad de Limburger. "Zelf was ik helemaal klaar aan het eind van mijn carrière, maar Arjen is altijd iemand geweest die je van het veld moest halen na een training. Intrinsiek gek van de sport."

Waterreus vindt niet dat Robben iets te vrezen heeft. "Afbreukrisico? Waar heb je het over? Dat is er helemaal niet. Zijn verhaal is al geschreven, dat is al af. Al die clubs en prijzen, die heeft 'ie al binnen, hoor. Mensen die weer over 'man van glas' beginnen moeten nog maar eens kijken naar zijn statistieken. Hij speelde 96 interlands. Dan kun je niet zo heel veel geblesseerd zijn, volgens mij."

De analist ziet dat Robben zijn eigen plan trekt bij zijn rentree. "Hij doet het gewoon. Hij heeft er zin in, klaar. Dit is Arjens manier van maling hebben aan de meninkjes-bv. Een term als 'schijt hebben' past niet bij hem - dat is meer iets voor Wesley Sneijder - dus maak er maar 'maling' van", aldus Waterreus.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!