Veldwijk mogelijk terug naar Nederland: ''Sta er zeker voor open''

0
Veldwijk mogelijk terug naar Nederland: ''Sta er zeker voor open''

Lars Veldwijk keert mogelijk spoedig terug op de Nederlandse velden. De voormalig FC Groningen-aanvaller is namelijk dichtbij een vertrek bij het Zuid-Koreaanse Jeonbuk Hyundai.

"Ik heb een goed contract, dat nog zes maanden doorloopt. Dat wil ik ook niet zomaar opgeven, dus de club zal met een voorstel moeten komen om het af te kopen. Mijn agent is nu bezig", zo begint Veldwijk bij Voetbal International.

Veldwijk weet nog niet wat zijn toekomst brengt. "Er is interesse van andere clubs uit Korea. Ook zijn er contacten in Zuid-Afrika en in Nederland", vervolgt Veldwijk, die zijn familie en kinderen begint te missen. "Dat begint wel zwaar te worden. Ook daarom zie ik het best zitten om weer in Nederland te gaan voetballen. Als een club met een goed verhaal komt, sta ik er zeker voor open."

De spits vertrekt uit Zuid-Korea vanwege problemen met diens trainer. "Even vooropstellen: ik heb geen ruzie gehad, heb me keurig netjes gedragen. Ik heb hier vooral pech gehad. Zoiets merk je aan de houding van een trainer. De communicatie met onze Portugese coach (José Morais, red.) en de rest van de staf is minder geworden, helaas." 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!