Elia: ''Natuurlijk is het heel eervol als Arjen Robben je belt''

Eljero Elia weet nog niet waar zijn toekomst ligt. De 33-jarige vleugelaanvaller, die zich zondag tot kampioen van Turkije kroonde met Istanbul Basaksehir, kan vanwege een aflopend contract transfervrij vertrekken. 

Arjen Robben heeft hem namens FC Groningen al gepolst voor een overstap. "Natuurlijk is het heel eervol als Arjen je belt en met je wil samenspelen", reageert hij op de website van de Telegraaf. "Arjen is voor mij een voorbeeld qua manier van spelen, maar vooral qua leven voor de sport", aldus Elia, die ook hoog op het verlanglijstje van FC Twente en ADO Den Haag staat. 

"Ik houd alle opties open", legt hij uit. "Mijn zaakwaarnemer Frank Schouten en ik gaan nu even heel goed kijken wat het beste bij me past. Naast FC Groningen willen ook ADO Den Haag, FC Twente en een aantal andere Eredivisieclubs me heel graag, maar er is ook veel concrete belangstelling uit Italië, Engeland en Duitsland. Dat voelt goed, omdat ik het met mijn spel en door niet op te geven zelf heb afgedwongen.”

Lees meer:
0 reacties