''Ik denk dat FC Groningen het heel slim heeft aangepakt''

0
''Ik denk dat FC Groningen het heel slim heeft aangepakt''

Eljero Elia mag zich in de belangstelling verheugen van FC Twente, FC Groningen en ADO Den Haag. Trainer  Aleksandar Rankovic wil de 33-jarige vleugelaanvaller, die vanwege een aflopend contract transfervrij kan vertrekken bij Istanbul Basaksehir, dolgraag vastleggen. 

"Elia is een heel grote naam", legt hij uit op de website van de Telegraaf. "In Den Haag maar sowieso in het hele Nederlandse voetbal. Als hij ervoor kiest om naar ADO terug te keren, mag niet alleen ik als trainer blij zijn, maar dan geldt dat ook voor de hele club, voor de supporters en voor de stad Den Haag. Laten we hopen dat dat gaat gebeuren”, aldus Rankovic, die hoopt op een 'Robben-effect' bij ADO. 

"Dat zou een heel mooi voorbeeld zijn", erkent hij. "Ik denk, dat FC Groningen het heel slim heeft aangepakt richting supporters en seizoenskaarthouders. Datzelfde kan gebeuren bij ADO Den Haag. Het mooie van Elia is ook nog eens, dat hij topfit is en meteen inzetbaar is. Hij is net kampioen van Turkije geworden. Als hij komt, is hij een van de betere spelers in Nederland", constateert Rankovic, die in het verleden al samen heeft gespeeld met de behendige buitenspeler. 

"Toen was hij een jochie van zestien, zeventien", lacht hij. "We hebben een goede band en altijd contact gehouden. Laten we hopen dat dat kan helpen. Je weet niet hoe reëel het is. Tot nu toe is het vooral een grote wens van heel veel mensen binnen ADO. We zijn er allemaal mee bezig en onderhouden contact met hem. Martin Jol, Mo Hamdi en ik ook. Allemaal. Het is een jongen, die een goed gevoel heeft bij de club. Hij komt uit Den Haag. Maar hij is ook nog steeds een prof en heeft veel keuzes. Zo realistisch moet je ook zijn. Uiteindelijk ligt het aan Elia of het reëel gaat worden.”

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!