Botteghin blijft Feyenoord trouw: ''Dat heeft zich uitbetaald''

0
Botteghin blijft Feyenoord trouw: ''Dat heeft zich uitbetaald''

Eric Botteghin heeft woensdag zijn handtekening gezet onder een nieuw eenjarig contract bij Feyenoord. De voormalig FC Groningen-verdediger leek transfervrij te vertrekken, maar heeft besloten toch in De Kuip te blijven.

"Ik heb hier met het team, de andere collega's en natuurlijk de supporters al heel veel hoogtepunten mogen beleven", legt hij uit op de officiële website van Feyenoord. "Toch had en heb ik het gevoel nog niet klaar te zijn bij Feyenoord. Vorig seizoen waren we bezig met een geweldige reeks en bij iedereen leeft het gevoel dat we die komend seizoen willen doortrekken."

Technisch directeur Frank Arnesen is blij met het contractnieuws. "Het had er natuurlijk lang de schijn van dat Eric ons zou verlaten. Maar ook nadat zijn contract op 1 juli verliep zijn we achter de schermen altijd in gesprek gebleven. Dat heeft zich uitbetaald: we kunnen minimaal nog een jaar beschikken over een echt clubicoon als Eric, die hier al vijf jaar zijn waarde bewijst. Daar mag iedereen volgens mij blij mee zijn."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‘???????? ???????????? ???????????????? ???????????? ???????????????? ????????????????????’? ????? #BottaBlijft ? ?? ???????????????? ? ?#Feyenoord

Een bericht gedeeld door Eric Botteghin (@ericbotteghin) op

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!